baklava
Prijs van de baklava per 100 gram
-
Klassieke baklava
Filodeeg met roomboter gevuld met fijn en grof gehakte pistachenoten en suikersiroop.
-
Özel kare baklava
Filodeeg met meer roomboter en meer fijn en grof gehakte pistachenoten dan de klassieke baklava en suikersiroop. Ook zijn ze groter gesneden.
-
Fistik sarma
Filodeeg met roomboter opgerold met fijn gehakte pistachenoten en suikersiroop.
-
Fistikli durum
Filodeeg met roomboter gevouwen met grof gehakte pistachenoten en suikersiroop.
-
Söbiyet
Filodeeg met roomboter gevuld met room en grof gehakte pistachenoten en suikersiroop.
-
Midye
Filodeeg met roomboter gevuld room en grof gehakte pistachenoten en suikersiroop. De vorm heeft iets weg van een tulp.
-
Chocolade baklava
Filodeeg met roomboter en chocolade gevuld met fijn en grof gehakte pistachenoten en suikersiroop.
-
Gullu klassiek baklava
Filodeeg met roomboter en rozenwater gevuld met fijn en grof gehakte pistachenoten en suikersiroop.
-
Cift Fistikli durum
Filodeeg met roomboter gevouwen met grof gehakte pistachenoten en suikersiroop.
-
Istanbullu Special (prijs per stuk)
Traditioneel Turks dessert gemaakt van meerdere laagjes filodeeg, pistachenootjes en suikersiroop. Deze is gevuld met room.
KUNEFE
HATAY DESSERT
SCHEPIJS
CONTACT
- Meyerstraat 11
- 2521AH Den Haag
- info@istanbullubaklava.nl
- 070-7780468
OPENINGSTIJDEN
- Maandag:
- Gesloten
- dinsdag t/m zondag
- 12.00 - 22.00